Säsongsstart för Swedish League med Järlaframgångar

Årets Swedish Leauge-säsong startade igång i helgen med tuff långdistans på Torhamn,  i Sverige sydöstra hörn i Blekinge. Järlalöparna stog för många fina resultat under de två tävlingsdagarna..

Lördagen inleddes med en tuff långdistans med långa segrartider.
I D21 var Signe Klinting fin femma efter ett bra tekniskt lopp på den 14 kilometer långa banan.
Karolin Ohlsson hade en tung dag och hamnade en bit ner i resultatlistan.

I H21 sprang David Bejbom riktigt bra och sprang in på 8:e plats efter nära två timmars löpning. Nyförvärvet Jens Rönnols gjorde även han ett bra lopp och blev 14:e från en tidig startposition.
Resultat lördag

I D20 var Anna Dahlgren-Rosén 11:a.

Söndagen bjöds på en tekniskt medeldistans i flack terräng.
Karro tog revansch på sig själv från gårdagen och höstens SM-stafeftt som gick på samma karta och blev nu tvåa, endast slagen av Tove Alexandersson.
Signe hade en lite sämre dag och blev 17:e.
Anna blev 16:e i D20.

I H21 så sprang både Jens och David riktigt bra nu med. Jens tog en imponerande 9:e plats efter ett nästan felfritt lopp medan David sprang in på en 12.e plats.
Resultat söndag

I och med detta leder Jens den nyinstiftade U23-cupen som bästa löpare under 23 år efter de första två deltävlingarna.

Nästa deltävling i Swedish League är Natt-SM den 23:e april i Hallsberg.