Intensivkurs med guldkant på Skepparholmen Nacka 28-29 augusti


Tillsammans med vår partner Skepparholmen Nacka kommer vi starta upp ett nytt spännande koncept när vi den 28-29 augusti genomför en intensivkurs i orientering kombinerat med boende och mat på Skepparholmen. En riktig lyxhelg där du får lära dig mer om orientering och träna samtidigt som du bor fint och äter gott!

Kursen riktar sig till vuxna nybörjare som vill lära sig mer om karta och orientering enligt ett väl beprövat koncept. Under 2020 höll vi tre kurser som samtliga fulltecknades direkt men nu vill vi testa ett nytt spännande upplägg.

– Vi är väldigt glada att kunna presentera det här upplägget som jag tror vi är först med i orienteringssverige. De kurser vi genomfört tidigare har varit väldigt uppskattade och nu hoppas vi kunna nå en ny målgrupp och bjuda på lite extra säger Leif Lundin, kursansvarig i Järla Orientering. 

– Vi har tidigare ett samarbete med Järla Orientering kring friskvårdsprojektet ”Friska Nacka” och vi ser det här som nästa steg i samarbetet. Vi tror att vår närhet till naturen och den friluftsboom som kommit sedan förra våren är en perfekt kombination.
Vi har redan tankar om hur vi kan utveckla samarbetet ytterligare säger Eva Suits på Skepparholmen.

Du kan läsa mer om kursen samt anmäla dig här.

Speak Your Mind

*

fjorton − fem =