Klubbkläder

Järla har ett stort utbud av klubbkläder för orientering, skidor och löpning. Kläder har svart som basfärg och är tillverkade av Trimtex.

Kläderna beställs och betalas via webbshopen som är öppen under ett par tillfällen per år. Leverans sker per post.
Webshopen stänger den 17/03/2024 med förväntad leverans innan 10mila.
Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.

Starta gärna med att kolla in vår informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här.

Gå in på Järlas webshop hos Trimtex och beställ och betala kläderna. Alla kläder i Järlas kollektion hittar du där. Du skapar ett konto och loggar in, om du redan inte har ett konto. VIKTIG information för inloggning – Vi har nyligen lanserat en ny version av vår teamshop. Om det är första gången du beställer från den måste du upprätta ett NYTT KONTO innan du kan logga in.
Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: jarlaorientering-2789
Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här.

För frågor om Järlas kläder kontakta Järlas klädansvarige Karolin Ohlsson, karolin.ohlsson@gmail.com
Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.

Kläderna finns till försäljning för medlemmar i Järla Orientering.

  • I webshopen kan du klicka på respektive produkt och få upp en större bild, en beskrivning och beställningsfunktion. Betalning sker med kontokort/kreditkort.
  • Kläderna kan inte att köpas på Järlagården utan enbart i webshopen. Det blir normalt två leveranstillfällen per år och det krävs minst 10 beställningar per produkt.
  • I shopen finns i dagsläget ett antal produkter som senare kommer att kompletteras. Notera gärna att det finns två typer av träningsoverall, att det finns både en tävlingströja och en funktionströja.


Delar av kollektionen:

 

Tidigare klubbkläder

gamla_klad
Dessa kläder finns tyvärr inte till försäljning… men den som hittar dem i någon Second hand-butik uppmanas slå till direkt!

De första klubbkläderna i Järla kom under 30-talet, men bestod då oftast bara av en svart tröja. 1953 kom den första Järlakollektionen för både sommar och vinter. Sommarvarianten var i svart bomull med snörning i halsen och vinterkollektionen var en tjock vit anorak med stor bröstficka.

gamla_klad2Järlas kläder har självklart följt det senaste modet. Vem minns inte den midjekorta klubbjackan i bävernylon från början av 70-talet – totalt outslitlig! Under denna tid kom också en hel del olika överdragskläder i vinrött. Vintervarianten hade foder i något mörkblått luddigt material – helskön!