Minnesgåvor

Klubben tar tacksamt emot minnesgåvor, donationer och liknande. 

Om Du vill stödja Järla Orienterings verksamhet i samband med högtidsdagar och kondoleanser gör Du på följande sätt.

Sätt in pengarna på bankgiro 759-0193. Meddela samtidigt vårt kansli, mejl kansli@jarla.com namn och adress på den som ska hyllas, eller den avlidnes namn och till vem kondoleansen ska skickas. Därefter sänder vi en gratulation till jubilaren eller kondoleans till den avlidnes familj alternativt begravningsbyrån och berättar från vem gåvan kommer. Ange också om Du vill att gåvan skall gå till någon särskild del av vår verksamhet.

Det är särskilt viktigt att du som i en dödsannons hänvisar till möjligheten att i stället för blommor skänka en gåva till Järla Orientering kontaktar vårt kansli.  Detta för att vi  skall kunna etablera en kontakt med begravningsbyrån och/eller familjen samt bevaka så att alla givare kommer med på kondoleansen till den avlidnes familj.

Exempel på erhållna gåvor:

I samband med Åke Halls bortgång 2008 skänktes 9.000 kronor. Klubben tillförde ett lika stort belopp och pengarna användes till ett årligt pris. Se Åke Halls minne.

Den tidigare Järlaordföranden Hans Regnell avled 2013. Han hade testamenterat en del av sin kvarlåtenskap till klubben. Styrelsen har beslutat att arvet skall användas för att utveckla föreningens ungdoms- och elitverksamhet, som ersättning för tränarinsatser jämte kostnader för utbildning av medlemmar till tränare samt i ledarskap.

I samband med Hans Regnells begravning betalade sex personer in minnesgåvor till klubben.

Du kan också välja att stödja Föreningen Järla Orienterings Supportrar.

Se information om supportrarna här. Även genom Supportrarna kommer pengarna till nytta för Järla Orienterings verksamhet.

Du gör på samma sätt som ovan.