Medlemsförmåner

Förmåner för medlemmar

Alla medlemmar i Järla är olycksfallsförsäkrade genom Folksam.
Försäkringen innebär att du förutom rådgivning även kan komma att få två kostnadsfria besök hos sjukgymnast och ett läkarbesök. 
Läs mer här

Alla medlemmar i Järla kan bli medlemmar på högsta nivån i  Alewalds stamkundsklubb som ger 10% årlig återbäring i form av en bonuscheck.

Alla medlemmar får 15% på Lumonites pannlampor på www.valostore.se. Kontakta emattsson86@gmail.com för rabattkod.

Löplabbet erbjuder alla medlemmar i Järla Orientering 20% rabatt (10% på elektronik, fotvård och ortopedteknik) i butik, inklusive tester i Testcenter. Uppge klubbnamn i kassan vid betalning. Rabatten gäller på ordinarie pris i samtliga Löplabbets butiker och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller kampanjer. Erbjudandet gäller på Löplabbet City på Kungsgatan 35

 

 Alla Järla medlemmar har 20% på naprapatbehandling på kliniken i Sickla. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller enbart naprapatbehandlingar på kliniken i Sickla. 
https://minnaprapatklinik.se/sickla/


Mälarenergi erbjuder rabatterat elavtal för järlamedlemmar
Ange kampanjkod FRISKANACKA vid teckning av elabonnemang för kampanjpris!

Järla Orientering är garanterade 20% av rekommenderade butikspriser på Ski&Bike Nordics vintersortiment. Fördelningen mellan klubben och dess medlemmar bestäms utifrån från den prisnivå som Ski&Bike Nordic erbjuder vid respektive tillfälle. Den del som inte är rabatterad 20% i förhållande till rekommenderade butikspriser går till klubben som ersättning för samarbetet om rabattkoden/märkningen ”Järla” anges i webshopen www.skibike.se eller vid köp vid lagret i Hammarby Sjöstad.

Svenska Orienteringsförbundet har samarbete med biluthyraren MABI.
Ange kompanjkoden sof17