Tävlingsanmälan

Anmälan till orienteringstävlingar

Ta mig till tävlingsanmälan i Eventor

Anmälan till klubbtävlingar och andra aktiviteter

Ta mig till anmälan för klubbaktiviteter i Eventor

Så här får du dina inloggningsuppgifter

Som ny medlem får du ett idrotts-ID (IID+åtta siffror) samt ett lösenord skickade till din angivna e-postadress. Med hjälp av dessa kan du logga in på Eventor och Järlas IdrottOnline-sida. Du kan själv välja ett användarnamn i stället för ditt idrotts-ID och skapa ett eget lösenord.

Om du inte har fått något lösenord kan du skicka ett e-postmeddelande om detta till antingen kansli@jarla.com eller info@jarla.com, så får du hjälp.

Jag har glömt lösenordet, hur gör jag?

Använd Glömt lösenordet-funktionen i Eventor genom att på inloggningssidan och klicka på länken  Jag har glömt inloggningsuppgifterna.

På den sida som kommer upp har du två alternativ:

1. Om du glömt ditt lösenord, fyll i ditt användarnamn och klicka på Skicka. I Eventor kan du alltid ange ditt personnummer som användarnamn, 10 eller 12 tecken, med eller utan bindestreck. Har du bara glömt lösenordet behöver inte e-post anges. Klicka på Skicka.

2. Om du saknar personnummer och glömt ditt användarnamn, fyll i den e-postadress du använde vid registreringen. Klicka på Skicka.

På den sida som kommer upp får du information om att gå till Järlas  IdrottOnline-sida (klicka på länken på sidan). Du får också information om hur du går vidare för att återställa ditt lösenord där.

Eventor läser all användardata från IdrottOnline, vilket betyder att så snart du återställt ditt lösenord i IdrottOnline och fått ett nytt så kan du använda det i Eventor.

Om du av någon anledning inte kommer åt Järlas IdrottOnline-sida, kan du skicka e-post till antingen kansli@jarla.com eller info@jarla.com och be om ett nytt lösenord.
Så snart du har fått ett nytt lösenord skickat till dig, bör du ändra detta till något du kommer ihåg, men som är svårt att gissa.

Jag vill byta lösenordet, hur gör jag?

1. Gå till Järlas IdrottOnline-hemsida
2. Väl inne på sidan, logga in via hänglåset uppe till höger. Fyll i användarnamn (personnumret går bra – 10 eller 12 siffror, med eller utan bindestreck), lösenord och klicka på Logga in.
3. Väl inloggad, klicka på fliken Min sida och sedan Lösenord i menyn till vänster. Fyll i nuvarande lösenord, det nya önskade lösenordet och spara informationen.

Byt lösenord till något du kommer ihåg, men som är svårt att gissa.

I samma ögonblick lösenordet är ändrat i IdrottOnline fungerar det i Eventor.