Epiroc och Länsförsäkringar nya samarbetspartners till Sicklaloppet

Sicklaloppet har två nya stora samarbetspartners. Epiroc är ny värd för Sickla Gruvlopp och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ny värd för Lilla Sicklaloppet.

Epiroc är den nybildade delen av Atlas Copco som ansvarar för gruv- och bergbrytningsteknik. För Sickla Gruvlopp innebär det flera spännande nyheter.

Sickla Gruvlopp arrangeras för fjärde året i rad söndag 16 september. Loppet är ett upplevelselopp på 2,5 km där större delen av loppet går 40 meter under jord i Epirocs gruva i Sickla. Gruvan, som grundades 1938, fyller 80 år i år.

-Vi ser fram emot att ta över värdskapet för det populära Sickla Gruvloppet Det här är ett unikt lopp där vi har en fantastisk möjlighet att visa upp vår verksamhet och varumärke för allmänheten och samtidigt också samla personal och kunder genom detta härliga event, säger Ola Kinnander, Presschef på Epiroc.

– Vi vill ge barnen i Lilla Sicklaloppet en härlig löpardag och feststämning i Sickla Köpkvarter. Lilla Sicklaloppet ska vara loppet att komma ihåg och längta till nästa gång, säger Ola Niklasson på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Järla arrangerar Sicklaloppet söndag 16 september.

Läs mer på www.sicklaloppet.se