Friska Nacka siktar högt 2019!

Vårt breddarrangemang Friska Nacka har nu rullat på i 10 år med en entusiastisk och trogen deltagargrupp. Vi vill dock nå många fler och jubileumsåret 2019 siktar vi högt! Nacka kommun har just beviljat oss pengar att trycka en karta i storlek 74 x 54 cm över centrala Nacka och med 2 kartor i A4 format på baksidan över Orminge och Saltsjöbaden/Fisksätra. NackaVärmdöPosten har lovat distribuera den tillsammans med tidningen i 45 000 exemplar till samtliga hushåll i kommunen. Vi hoppas därigenom nå många fler och kunna locka dem att i fortsättningen betala för att delta.

Detta kommer att kräva mycket jobb, Jan Olof Norén samordnar ”banläggningen”, Bengt Hall står för layout och tryckning, Tomas Bergenfeldt jobbar med marknadsföringen, Lars Nicander sköter IT, Leif Lundin är styrelsekontakt och jag själv, Ulf Bråsjö, försöker jag hålla i hop det hela. Vi måste bli flera, framförallt i skogen, så vill du hjälpa till med banläggningen och med att planera och sätta ut stolpar, hör av dig! Vill du eller ditt företag annonsera, så är du också väldigt välkommen!

Kartan måste vara klar i slutet av mars och då ska både annonser och kontrollpunkter på kartan vara klara. Själva kartan beräknas nå läsarna direkt efter påsk. Tveka inte att anmäla din hjälp!