Friska Nacka startar säsongen, nu gratis för Järla-medlemmar!

deltagare
Torsdag 23/4 är det dags för upptaktskväll i Järlagården kl 18:30 inför årets säsong av Friska Nacka, vårt breddarrangemang där man kombinerar motion med naturupplevelse och glädjen att hitta kontrollstolpar i skogen. Man gör allt i sin egen takt. Springer, joggar, kör ”powerwalk” eller promenerar lugnt med karta i hand. Fem A4-kartor med 25 kontroller vardera distribueras var 14:e dag via e-mail. Kontrollerna sitter uppe till 31 okt.
Nytt för i år är att alla Järla-medlemmar deltar gratis (men får ej vara med i utlottningarna). Kontrollerna består av aluminiumstolpar, ganska diskreta, så det blir bra träning! All information för att starta finns på www.friskanacka.se . Där lägger du bara upp ett konto så att du sen kan registrera dina kontrollbesök, anmäl också deltagande till info@friskanacka.se så mailar vi kartorna till dig!
Du som deltar i Järlas breddträning kan passa på och testa upplägget tisdagen den 12:e Maj. Då använder vi stolparna på Nacken! Sen kommer kartor över Saltis, Sjöstaden (sprintkartan), Nyckelviken och Orminge.
Hälsningar,
Friska Nacka-gänget