Järlas del i Stockholms brantaste

sbloggaBra jobbat på Järladubbeln i helgen alla arrangörer! Redan i slutet av maj är det dags för vårt nästa tävlingsarrangemang, Stockholms brantaste, som Järla är medarrangör till i år. Här kommer lite info.

Lördagen den 28:e maj arrangerar Järla Stockholms brantaste tillsammans med Stockholms brantaste-gänget, som har drivit arrangemanget själva fram tills i år. Stockholms brantaste är ett backlopp som hålls i Hammarbybacken. Loppet arrangeras för 5:e året och har haft ett stadigt ökande deltagarantal. Förra året var det drygt 1000 deltagare.

I år ska Järla ställa upp med 40 arrangörer på tävlingsdagen. Nästa år kommer Järla att göra hela arrangemanget själva. Det är ett relativt enkelt arrangemang som ger ett fint tillskott till Järlas kassa.

Som sagt behöver Järla ställa upp med 40 arrangörer, och nu är det dags att tillsätta dessa poster. Om du har möjlighet att ställa upp som arrangör på lördagen den 28:e maj, skicka ett mejl till mattias.millinger@gmail.com.

BONUS!! För alla arrangörer har vi hyrt Järlagården på kvällen för middag, fest och discodans. Åldersgränsen är 18 år då det kommer att serveras alkoholhaltiga drycker. Festen är endast för arrangörer. Först till kvarn gäller, så snabba på att anmäla dig som arrangör!

Mer info om loppet finns på www.stockholmsbrantaste.se.

{5F23A977-105E-420F-848C-BC7610B6C4C1}-420F