Nästa arrangemang: Stockholms Brantaste 20 maj

Efter helgen succéarrangemang i Flaten är det snart dags för vårt nästa arrangemang, Stockholms Brantaste lördag 20 maj. Vi saknar fortfarande ett antal funktionärer till löploppet i Hammarbybacken.

Vi behöver funktionärer som hjälper till den 19 maj med arenabygge samt 20 maj under själva tävlingsdagen. Även föräldrar, syskon och kompisar som kan ställa upp är givetvis varmt välkomna och kan också registrera sig även om de inte är medlemmar.

www.jarla.com/intranet/calendar.php kan du boka in dig på valfritt funktionärspass för Stockholms brantaste.

Stockholms Brantaste ger ett bra tillskott i klubbkassan och är ett kul arrangemang som genomförs under några timmar. De som anmält sig som funktionärer behövs under dagen till olika uppgifter, såsom sekretariat, dela ut goodiebags, startpersonal och banvakter mm.

Som bonus så har vi ordnat så finns smörgåsar till lunch till alla arrangörer och så bjuds det på grillning och dryck på Järlagården på eftermiddagen efter avklarat arrangemang.

Vi går även in i den sista viktiga marknadsföringsperioden där det gäller att locka deltagare till loppet. Där kan du göra en stor insats. Hjälp till att sprida information om loppet bland vänner och bekanta, gilla och dela inlägg och bilder på sociala medier och bjud in folk till eventet på Facebook. Din insats betyder mycket!

Huvudfunktionärer:

Tävlingsledare och IT – Michael Refors
Arena och bygg – Mattias Millinger
Marknadsföring och sociala medier – Erik Berzell
Allt i allo/sponsorkontakter – Mathias Hall
Support marknadsföring och sponsorer – Jonas Andersson
Funktionärer – Mikael Andersson
Tidtagning – Håkon Jarvis Westergård
Träningsserie – Oscar Björck
Fest/grillningsansvarig – David Bejbom

Tidigare har även Harri Karlsson och Signe Klinting varit med i huvudfunktionärsgruppen.

/ Micke Refors, 070-835 88 16, m.refors@gmail.com