Sicklaloppet 2020 – Prisutdelning

Tyvärr kunde vi inte genomföra Sicklaloppet på traditionellt vis och fullt ut fira vårt 10-årsjubileum som tänkt i år. Vi ställde om till ett virtuellt genomförande där deltagarna erbjöds att springa de riktiga banorna, som var snitslade under veckan. Våra sponsorer stod oss bi och stöttade oss hela vägen även i år. Stort tack för det! Vi introducerade tom ett nytt lopp, Sickla Energilopp 5 km för ungdomar, efter önskemål från Mälarenergi att utveckla Sicklaloppet! 

I vår vilja att erbjuda mer än själva loppet, att inspirera till träning och för att skapa fler tillfällen för våra sponsorer att synas så har vi kontinuerligt erbjudit utmaningar för löparna med chans att vinna utlottning av priser under juni-september. I år delades det också ut priser i loppen baserat på utlottning.

I söndags arrangerades prisutdelning under två timmar där vinnarna kunde komma och hämta ut sina priser. Det var såklart glada miner bland vinnarna och det uttrycktes tacksamhet för att vi ändå genomförde arrangemanget på detta sätt. Loppen attraherade i år blygsamma 10% av ett normalt års anmälningar. Vi hoppas förstås att kunna arrangera Sicklaloppet på ett mer normalt sätt nästa år.  

Stort tack till Veronica Hagström, projektledare, och alla medlemmar som hjälpte till att arrangera årets Sicklalopp! 

Fler bilder