StOF Sommarläger i sol och regn

I helgen arrangerades återigen StOF’s sommarläger efter 3 års uppehåll. På lördag förmiddag slog bortåt 400 förväntansfulla deltagare upp tälten på den stora gräsplanen bredvid parkeringen vid Ågesta motionsspår. När tältstaden var klar blev det dags för teknikträning där deltagare på alla nivåer möttes av klurigheter både med brunbild, korridor och kontrollplock. En riktigt bra teknikträning för allihop!

Lunchen serverades inomhus och därefter var det fri lek (t ex fotboll med minst 70 deltagare) innan det blev dags för den traditionella äventyrsstafetten. På de fem sträckorna möttes våra 7 löpare av både precisionsutmaningar och sönderklippta kartor. Med stafetten överstökad vågade sig en del på att bada i den 12-gradiga sjön.
Efter middagen drog discot igång och helt plötsligt låg discotältet i regnbågens slut.

Framemot 21.30 drog sig alla, trötta och slutdansade, mot tälten och tystnaden var kompakt mellan 22-07 (bortsett från skogsfåglarna) när alla laddade inför söndagens stafett där vi ställde upp med två lag som slutade 3:a och 7:a i sina klasser. Till nästa år tänker vi delta med flera lag!
Mer bilder finns här.