Vi behöver fler funktionärer till Stockholms brantaste!

sbloggaVi saknar fortfarande ett tiotal funktionärer till vårt arrangemang Stockholms Brantaste nu på lördag 28:e maj där  Järla är i år medarrangör! Vi ska i år ställa upp med 40 arrangörer på tävlingsdagen. Från och med 2017 tar vi över arrangemanget och håller i det själva. Det är ett relativt enkelt arrangemang som ger ett fint tillskott till Järlas kassa.

Vi har redan bett om hjälp flera gånger men gensvaret har tyvärr varit lite för svagt. I nuläget saknas det fortfarande ett tiotal personer för att arrangemanget ska kunna genomföras. Vi vill därför be medlemmar som har möjlighet att göra en insats att höra av sig till mattias.millinger@gmail.com.

Hjälp behövs mellan 9-14:30 ungefär. Samling vid foten av Hammarbybacken. Kan man inte hjälpa till hela dagen går det också bra att hjälpa till en kortare del av dagen. All hjälp uppskattas. Information om exakta uppgifter kommer så snart vi är fulltaliga.

BONUS!! För alla arrangörer har vi hyrt Järlagården på kvällen för middag, fest och discodans. Åldersgränsen är 18 år då det kommer att serveras alkoholhaltiga drycker. Festen är endast för arrangörer.

Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få så vi kan genomföra arrangemanget!

Hälsningar Stockholms Brantaste-gruppen
Mattias Millinger
Micke Refors
Harri Karlsson
Erik Berzell