Wipp, Klinting och Berzell belönade stipendiater

Förra tisdagen delades årets Järlastipendier ut till framstående insatser i Järla under 2016. Pristagarna var Emil Wipp, Signe Klinting och Erik Berzell. Priserna delades ut av Bibbi Nilsson och Peter Sandström efter juryns beslut av vilka som skulle bli årets pristagare.

Årets Förebild till Nisse Nilssons minne:
Emil Wipp tilldelas Årets Förebild för sin insats som tävlingsledare vid Järladubbeln 2016 vid Åva Gård. Tävlingen samlade mer än 2400 startande över två dagar och korades till årets arrangemang 2016 i Stockholm.

Årets kanon:
Signe Klinting har tilldelats Årets kanon 2016 fören stark comeback inom elitorienteringen och tog efter fina resultat på våren plats i det danska landslaget. Kronan på verket under året blev en silvermedalj tillsammans med det danska stafettlaget vid VM i Strömstad men 2016 resulterade även ett SM-brons på ultra-SM och flera imponerande stafettsträckor.

Åke Halls Minne:
Erik Berzell tilldelas Åke Halls Minne för att han på ett föredömligt sätt kombinerar sitt elitorienterande med goda insatser i klubbarbetet. Under 2016 som transportansvarig i julgranskommittén men även med i arrangemangsgruppen för Stockholms Brantaste samt som hjälpledare i kursen för ensamkommande flyktingbarn.

/Fredrik Brandhorst