Elon ny samarbetspartner


Vi kan glädjande berätta att Järla Orientering har inlett ett samarbete med hemelektronikkedjan Elon. Elon kommer i samarbetet bidra med nya vitvaror till köket samt byta ut värmepumpen vilket kommer innebära stora förbättringar för verksamheten på Järlagården där vi haft en ålderstigen maskinpark.

– Vi är väldigt glada för detta samarbete som innebär att vi kan byta ut våra vitvaror i köket samt vår värmepump. Det innebär att köket får sig en rejäl uppfräschning samtidigt som vi kan sänka vår energiförbrukning säger Järlas ordförande Michael Ahlqvist.

Elon ser samarbetet som en perfekt match. Det är viktigt för Elon att vara med att utveckla, inspirera och bidra på hemmaplan och vara en naturlig del av det lokala samhället. 

– Vi ser verkligen fram emot att få möjligheten att stötta Järla Orientering och Skidor under kommande säsong och givetvis med upprustningen av Järlagården där vi ställer upp och gör det lite hemtrevligare med våra produkter. Vi passar också på att välkomna alla medlemmar i Järla Orientering och Skidor till vår Elon butik i Sickla säger Christian Dahlborg, marknadschef på Elon.

LOKALA HANDLARE – I HELA NORDEN
Elon Group är en nordisk allians som ägs och drivs av egna företagare och handlare i Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark. Vi har styrkan hos ett storbolag, med engagemanget från entreprenörer med lång erfarenhet av sina lokala marknader och kunder. Med över 500 butiker runtom i hela Norden finns vi tillgängliga för att hjälpa och erbjuda service där våra kunder finns. Varje butik har egna säljare, rådgivare, installatörer och montörer. Butikerna fungerar även som lokala lager nära kunden, vilket möjliggör oslagbara ledtider.