12:e plats på 25-manna och tre godkända lag!

Årets 25-manna, det första sedan 2019 avgjordes på Visättra IP vid Flemingsberg.
Terrängen som bjöds var enligt 25-manna mått ganska tuff med relativt stark kupering och kraftigt skuren södertörnsterräng, något som avspeglade sig i en ganska utdragen tävling. De längre banorna bjöds även på något flackare terräng med fina hällmarker. 
Efter sedvanliga 10-15% återbud sista dagarna innan tävling stod vi med tre lag på start. 
För lag 1 startade Anastasia Denisova och gjorde det med bravur och växlade som sexa, bara sekunder från täten. Sträcka 2 sprang Jens Rönnols som föll tillbaka något men som trots det växlade ut de fyra löparna på sträcka 3 som 14:e.
Redan tidigt under parallellsträckorna fick vi ett ganska stort glapp mellan första och sista löpare, en lucka som sakta men säkert tätades ihop på sträcka 4-7. När Gustav Netz gick ut på 23:e sträckan gjorde han det som 18:e. Gustav gjorde ett riktigt kanonlopp och hade en av tävlingens bästa tider. Han förde upp laget till 12:e plats och plockade 5.10 på täten som missade en del.
På sträcka 24 och 25 avslutade Karolin Ohlsson och Erik Berzell som efter en hård spurtstrid med Göteborg-Majorna OK (som tyvärr förlorades) sprang laget i mål på 12:e plats. 

Järla lag två slutade på 95:e plats och tredjelaget 231:a med två löpare i omstarten.
Nästa år går 25-manna i Lida Friluftsgård.

Resultat
Lagen ligger här: