Årsfesten 25 november


Äntligen är det dags för årets höjdpunkt, årsfesten! Här finns chansen att mingla, hitta träningskompisar, tillsammans fira framgångar, skratta åt misstag och ha roligt tillsammans i annan form än på tisdagsträningarna. Vi kommer under kvällen att uppmärksamma Järlas olika framgångar som skett under året. Festen den 25 november är för alla medlemmar från 18 år och uppåt. Observera att det inte finns någon övre gräns…

 

NÄR? 
Lördagen den 25 november

HUR?
Uteaktivitet på eftermiddagen och fortsättning på Järlagården med bastu, piff, mingel, middag och dans. 

FÖR VEM?
Årsfesten är för alla medlemmar (och hang arounds) från 18 år. 

TEMA FÖR KVÄLLEN
Ursäkta, har jag kommit fel?

ARRANGÖR
Välkomnar och arrangerar i år gör Breddens Damer.

VANDRING 
Eftermiddagsaktiviteten kommer att vara en vandring med korvgrillning, ta på kläder efter väder. I och med att mörkret faller tidigt kan det vara praktiskt att ha med sig en liten pannlampa. Samling för vandring 13.00 på Järlagården. 

BARA VARA MED PÅ DELAR
Vi räknar med att vara tillbaka på Järlagården ca 16.30 och att starta mingel för middag 18.30. Kan man vara med på delar av dagen? Ja, att träffas något är såklart roligare än inget.

KOSTNAD
Vi vill i samband med anmälan be er swisha 375 kr till Karin Folcke 070 4296324 senast på fredag den 10/11.  Ange årsfest och namn när du swishar. Kom ihåg att din anmälan är bindande. 

VA, SKA VI INTE ORIENTERA?
Jo då, det kommer arrangeras en 10-milarelevant träning  på orange och svart nivå i Svartviksskogen i Farsta på förmiddagen med samling 9.45 och start 10.00. Man hinner alltså tillbaka till Järlagården i tid. Separat info om träningen kommer senare.

ANMÄLAN
Anmäl er redan nu men dock senast 10 november. Där kan man lägga till info om önskemål kost/allergier. Länk till anmälan på Eventor.

FRÅGOR PÅ DET?
Vid frågor kontakta festgeneral birgitta.henriksson@gmail.com

 

VARMT VÄLKOMNA. VI SES! 

/Breddgruppsdamerna