Järla förlänger samarbetet med Sickla köpkvarter

sicklasamarbete

Järla Orientering och Sickla köpkvarter förlänger sitt samarbete kring Sicklaloppet. Avtalet gäller de tre kommande åren och ambitionen är att ta Sicklaloppet till en ny nivå. Det innebär att Sicklaloppet blir kvar i Sickla köpkvarter minst till 2017.

Vi är glada och stolta att ha Sickla köpkvarter som vår viktigaste samarbetspartner till Sicklaloppet i tre nya år. Här i Sickla har vi den perfekta platsen för vårt arrangemang oavsett om man är elitlöpare, motionslöpare, barn, gruvbesökare, promenadlöpare eller påhejare. Nu ska vi tillsammans med Sickla köpkvarter göra Sicklaloppsdagen till ett ännu trevligare arrangemang och inramning för deltagare och publik, säger Fredrik Trahn, tävlingsledare för Sicklaloppet.

Sicklaloppet som i år firar 5-årsjubileum går söndag 13 september med de tre loppen Sicklaloppet 10 km, Sickla gruvlopp och Lilla Sicklaloppet.

Sicklaloppet har på några år etablerat sig som ett stort event i Nacka och i löparsverige. Nu vill vi utveckla Sicklaloppet ytterligare och skapa ”Sicklaloppsdagen” med ett ännu tydligare fokus på en hel familjedag i Sickla köpkvarter, säger René Stephansen, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg i Sickla köpkvarter.

Mer information: www.sicklaloppet.se

Utskrift

 

Comments

  1. anders.asplund says

    Nästa setg; Sycklaloppet?