Karro vann Swedish League-sprint

karrosegerNär Swedish League-serien gick in i sin finalhelg med tre deltävlingar i Gästrikland slog Karolin Ohlsson till och vann den kluriga sprinten i centrala Sandviken och vann med 16 sekunder före Helena Jansson. Segern innebar att Karro avancerade till en total andraplats i serien, 30 poäng (motsvarar 30 sekunder i söndagens jaktstart) efter OK Orions Nadiya Volynska).
— Detta var ett bra kvitto inför EM i Tjeckien om några veckor. I och med att jag ska springa sprint på EM har jag lagt extra krut på att springa mer på hårt underlag. Jag tycker att jag gått framåt jämfört med förra året då jag var tia på VM. Jag ser fram mot EM, säger Ohlsson.
Signe Klinting var 11:a, Krystal Neumann 18:e, Elsa Jansson 19:e. I herrklassen var Olle Boström 8:a, Ivan Kuchmenko 17:e och David Bejbom 22:a
Alla resultat från sprinten

Tävlingarna fortsätter med en medeldistans på lördagen innan det avslutas med en jaktstart på söndag.
Totalställning i Swedish League