Rapport från årsmötet

Söndagen den 13 mars hölls årsmötet som både lägger 2021 till handlingarna men även sätter ramarna för 2022. 

Årsmötet inleddes med prisutdelningar där Petrina Costermans tilldelades ”Årets förebild till Nisse Nilssons minne” samt Gustav Netz som fick ”Årets kanon”.

När verksamheten för 2021 gicks igenom konstaterades att vi har en bred och omfattande verksamhet som inneburit bland mycket annat att vi utsetts till ”Årets förening i Nacka”, vi har fått en junior-VM guldmedaljör i Petrina Costermans, har tre landslagslöpare i Petrina, Karolin Ohlsson och Jens Rönnols, att Friska Nacka fortsatt är en succé, att vi trots stor osäkerhet kunde arrangera ett mycket lyckat Sicklalopp med över 1000 deltagare och vi har gjort stora och nödvändiga investeringar i Järlagården. Trots detta har verksamheten genererat ett visst överskott som vi fortsatt kan investera i att utveckla verksamheten. 

När valen för 2022 skulle göras omvaldes Michael Ahlquist till ordförande för ytterligare ett år. 
In i styrelsen valdes Kristin Andree, Tomas Netz (som tidigare varit suppleant) samt som suppleant Mattias Millinger.
Leif Lundin och Gunilla Kreiss tackades av efter många års förtjänstfullt styrelsearbete medan Jan-Erik Wiberg avtackades för sin mångåriga roll som revisor och som efterträdare valdes Erik Wiberg in.

Nu blickar vi fram emot 2022 som förhoppningsvis återigen blir ett ”normalt år där vi tillsammans hjälps åt att utveckla föreningen.