Sicklaloppets löpargrupp i samarbete med SATS

Efter en tids uppehåll drar vi nu igång Sicklaloppets löpargrupp igen, den här gången i samarbete med SATS i Sickla. Axel Mattsson är koordinator för träningsgruppen. Sprid gärna informationen till alla löparsugna! På det här sättet bygger vi Sicklaloppets varumärke och får fler anmälda till Sicklaloppet 16 september i höst.

Första träningstillfället är onsdag 14 mars. Alla träningarna har samling och avslutning hos SATS i Sickla köpkvarter och vi håller till utomhus hela tiden. Träningarna är gratis och öppet för alla, oavsett om man är anmäld till Sicklaloppet eller ej!

Träningen pågår i cirka 1 timme och kommer vara intensiv, utmanande och utveckla din löpning. Men det viktigaste är att alla kan vara med och ha kul, oavsett nivå och kanske hittar du även nya träningskompisar. Samling och redo för avlöpning klockan 18.00 från SATS i Sickla – https://www.sats.se/traningscenter/stockholm/sats-sickla/

Dusch och ombyte:
Genom vårt samarbete med SATS kan du lämna in din väska och duscha efter träningen på SATS om du registrerar dig som Sicklaloppets gäst i receptionen, vilket är helt gratis! Tänk på att vara ute i god tid så du hinner registrera dig innan träningen. OBS medtag legitimation.

Utrustning:
Kläder och skor för löpning utomhus, bra sula särskilt med snö på marken. Reflex eller reflexväst. Tag även med lås till skåp om ni tänker duscha efteråt.

Vårens träningstillfällen:
Träning 1 – Onsdag 14 mars, kl 18.00
Träning 2 – Onsdag 21 mars, kl 18.00
Träning 3 – Onsdag 28 mars, kl 18.00
Träning 4 – Onsdag 11 april, kl 18.00
Träning 5 – Onsdag 18 april, kl 18.00

Anmälan och information:
lopargrupp@sicklaloppet.se
Vi har ett deltagartak på träningarna och vi vill att du anmäler dig senast dagen innan respektive träningstillfället.

Comments

  1. Kerstin says

    Finns det reklamlappar eller dyl att sätta upp på arbetsplats etc