Tack för tiden i Järla Erik!

DSC_0133Erik Andersson som den senaste tiden har bott i Norge har beslutat sig för att nu också börja tävla för den norska klubben Tyrving.

Erik kom till Järla för fem år sedan från OK Denseln. Han har sedan dess gjort många imponerande stafettsträckor för Järla och har bidragit mycket till Järlas framgångar med sin kapacitet som orienterare och social person.

Vi i Järla tackar Erik för den här tiden och önskar lycka till framöver. Välkommen tillbaka när det passar!

Erik Andersson:
”Orientering i all ära men när jag nu byter från Järla till Tyrving så är det inte 10-mila- eller jukolaresultat jag kommer minnas och värdesätta utan den bra gemenskapen i klubben och alla fina vänner jag har fått! Självklart känns det tråkigt att lämna Järla men eftersom jag numera bor i Oslo känns det naturligt att springa för en klubb där jag bor. På så sätt hoppas jag kunna hålla mig kvar i orienteringen några år till.

Även om jag nu byter till Tyrvings vita klubbtröja så kommer en del av mitt hjärta även i fortsättningen vara Järla-svart.

Lycka till i fortsättningen med Järlastylen!”

Comments

  1. Tack för fina insatser i järlatröjan. Lycka till i Tyrving och om du/när du ledsnat på Norge – välkommen tillbaka till Järla,