Tävla med Friska Nacka!

Årets säsong av Friska Nacka startade igång i början på april med ett kartsläpp i Nacka Värmdö Posten till över 46000 Nackahushåll. Intresset har varit väldigt stort och nu efter tre veckor har vi över 1000 registrerade deltagare.

Vi hoppas att alla Järlamedlemmar testar Friska Nacka både för eget nöje/träning samt att få se nya platser i Nacka men även för att bidra till fina siffror i statistiken. Det gör skillnad!
Nacka kommun är extremt glada över vårt jobb vilket ger oss bra förutsättningar även i andra frågor. 

INTERNA JÄRLATÄVLINGAR
För att involvera även er Järlamedlemmar så utlyser vi nu några tävlingar med priser.
Utlottning sker 15 november när Friska Nacka avslutas.
Det kommer vara två tävlingar en tävling där det lottas ut ett pris bland alla som registrerat minst en besökspunkt samt en tävling enligt ”ordinarie regler” där varje registrerad besökspunkt ger en lott.
För att delta registrerar ni er på www.friskanacka.se under “Mina sidor” och väljer teamet ”Järla Orientering”.
Vi kommer att ha två klasser. En för barn och ungdomar upp till och med 20 år och en för vuxna över 20 år. Totalt alltså fyra priser. Utöver detta har ni chans att tävla om de ordinarie priserna.
För att göra tröskeln ännu mindre bifogar vi redan är den första besökpunkten ”startpunkten”. Registrera den så är du igång och med i utlottningen.

PRISER
Priserna som finns i prispotten är ett presentkort på 500:- på Naturkompaniet, en mössa eller wristgaiter från Houdini samt två presentkort värde 250:-.

Till sommarens extrakartsläpp i början av juni kommer Järlamedlemmar få kartan gratis.
Bor du inte i Nacka och inte fått kartan finns den att hämta på Nackas bibliotek samt på Järlagården.

Lycka till önskar Friska Nacka-gruppen!