Uppdaterade och utökade kartområden

Skogen och våra kartor är som bekant vår idrottsplats. Under de senaste två åren har vi gjort en omfattande uppdatering och utökning av våra idrottsytor som nu i stort sett är färdig vilket förbättrat våra förutsättningar mycket.
Den största förändringen är att kartan över Nackareservatet nu helt nyritad. Kartan som sträcker sig från Hammarbybacken bort till Saltsjöbaden och Tyresö är troligen världens mest nyttjade orienteringskarta var ritad under 1990-talet och hade många år på nacken.
Nu är kurvbilden ritad med laserskannade flygfoton och kartan är ritad med nuvarande GPS-stöd vilket gör bland annat att eventuella skevheter ska försvunnit. Den är även ritad enligt den senaste kartnormen.
Kartan har även blivit utökad med området Skogsö där elitens medeldistans på Swedish League-tävlingen hölls.
Nackareservatet-Erstaviks samägs tillsammans med Skogsluffarnas OK samt OK Ravinen.

Utöver detta håller vi för närvarande på att färdigställa kartan över Orminge som ska användas vid höstens DM-stafett den 13 september.

Dessutom så har vi karterat flera nya sprintområden.
Till Sprint-DM som vi arrangerade våren 2018 ritades Järla Sjö/Nacka IP och till Swedish League-sprinten i våras ritade vi Fisksätra. Dessutom har kartan över Skarpnäck utvidgats till att även täcka Bagarmossen.
Satsningarna har möjliggjort bland annat genom stöd av Nacka kommun och Stockholms Idrottsförbund.