Välkommen till Järla Harri!

harri1Harri Karlsson från OK Denseln är klar för att tävla för Järla. Igår inledde han i Järlas färger genom att vara tvåa i H35 på första etappen i O-ringen. Harri blir ett välkommet tillskott, såväl socialt som i stafettsammanhang.

Harri har tränat med Järla en längre tid och vi känner honom väl, du som inte gör det får här en presentation. Järla önskar Harri välkommen!

 

Namn: Harri Karlsson

Ålder: 36

Familj: Sambo Kristin och dottern Julia 6 månader

Tidigare klubbar: Hammarkinds OK 1992-1997, OK Denseln 1997-2009, Pan-Kristianstad 2010-2012, OK Denseln 2013-2016

Sysselsättning: Systemingenjör på Försvarets Materielverk vid Gärdet

Bor: Finntorp

Idrottsbakgrund: Kort sejour med innebandy, men från 1996 var det orientering för hela slanten. Springer en del långlöpning. 10 km, halvmara, Lidingöloppet osv.

Meriter: Ytterst blygsamma. En 10e plats på medel-SM som junior, i övrigt hyfsade stafettresultat exv 11:a Jukola, 8:a Tiomila mm

Varför Järla: I princip ingift och sedan ett härligt gäng.

Åsikter om Järla: Gammal ärkerival till Denseln

Favoritsträcka i stafett: Egentligen någon dagsträcka numera, men jag brukar alltid få exempelvis andrasträckan på Tiomila.

Dag eller natt: Numera dag, men lokala natt-cuper är grymt kul.

Favoritpass: Oj oj… Måste jag välja? 4*4 minuters på lunchen på södra Djurgården. 21 km tröskel i vinterträningen. Långpass runt Erstavik eller Flaten på grusstigar.

Hatpass: Brunbild är djävulens påfund. Har aldrig förstått syftet med brunbildsträning. Helt bortkastat att åka på en brunbildsträning.

Styrka och svaghet i orientering: Styrka: brukar kunna tagga till inför stafetter. Svaghet: stenig terräng.

Målsättning: Att vinna Novembersprinten med Järla. Förutsätter att jag lyckas dra ihop ett lag. Prispengarna på 5000 kr borde vara ett lätt byte för oss. Hängstafett över 8 sträckor där man kan dubblera löpare på alla utom sista-sträckan (max 15 löpare). Minst 1 st. dam, 2 ungdomar och/eller gubbe/gumma.

harri2

Comments

  1. Välkommen Harri!