Fem medaljer på Student-VM

Student-VM pågår i veckan i Miskolc, Ungern med flera Järlalöpare på startlinjen. Student-VM är öppet för löpare upp till 28 år samt studerar på universitet eller högskola.
På stafetterna tog det schweiziska laget med Christoph Meier på förstasträckan och Kaspar Hägler på andrasträckan tvåa efter Sverige som vann. I damklassen ordnade Ingjerd veckans trede medalj när hon sprang in det norska laget på bronsplats efter en tät strid på sistasträckan.
På sprintstafetten blev det norska laget med Ingjerd på sistasträckan 3:a. Här gjorde även Emma Klingenberg tillfällig comeback och var snabbast av alla på sistasträckan.

På dagens långdistans blev det stora framgångar för Järlalöparna. i Damklassen visade Ingjerd Myhre att förra veckans framgångar på O-ringen inte var någon tillfällighet och visade fortsatt kanonform då hon sprang hem silvret, endast nio sekunder efter finska Anna Haataja. Stort grattis Ingjerd!
Krystal Neumann blev 30:e.
Även på herrsidan blev det silver genom schweiziske Kaspar Hägler som var tvåa efter Rassmus Andersson. Alain Denzler blev 15:e.
Resultat, GPS mm

På gårdagens sprint blev Ingjerd 6:a och Krystal 42:a.
I herrklassen var Alain 7:a och Christoph Meier 11:a.

Comments

  1. Congratulations!