EM-silver till Karolin Ohlsson!!

EM-lagetKarolin Ohlsson var idag med i det svenska laget som tog silver på EM-stafetten i Portugal. Karro fick hoppa in som reserv i laget och sprang andrasträckan på ett utmärkt sätt i det svenska andralaget (övriga löpare var Lilian Forsgren på första och Alva Olsson på sistasträckan) som sensationellt tog silvret, 1:40 efter segrande Schweiz.

Foto:
Skogssport

Comments

 1. Karro fortsätter att leverera, -imponerande 🙂

 2. Grymt Karro!

 3. Nisse Nilsson says

  Så här svarade Karro på ett gratulations-SMS:
  ”Är så sjukt glad! Var förkyld i flera dagar så jag trodde knappt att jag skulle komma runt lången och nu när jag blev inkastad trodde jag inte heller jag skulle orka. Det var galet kul att det höll!”
  Vi gläds alla med Karro!

 4. Vilken härlig bild och vilka fantastiska prestationer! Grattis!

 5. Supergrattis Karro!

 6. Smeden smidde silver