Emma vann i Swedish League

OlleEmma

Årets Swedish League-serie inleddes under helgen med tävlingar i dalsländska Fengerfors. Lördagens långdistans bjöd på väldigt fin terräng men väldigt långa och kuperade banor. Det blev långa segrartider i samtliga klasser.
I D21 tog Emma Klingenberg hem segern med en halvminut efter ett imponerande lopp där den enda missen kom på förvarningskontrollen där samtliga tätlöpare hade problem och hon missade två minuter.
Se Emmas segerlopp via GPS

I H21 visade Olle Boström fortsatt fin vårform där han efter en stark avslutning plockade många platser och slutade på en väldigt fin fjärdeplats. Kul att Olle återigen visar att han är tillbaka! Vann gjorde IFK Lidingös Fredrik Johansson.

Strax utanför topp10 var Anna Dahlgren-Rosén, Karolin Ohlsson och Erik Berzell.
Fullständiga resultat 

På söndagens medeldistans fortsatte Emma och Olle att visa bra resultat. Emma var fyra i damklassen och leder därmed i sammandraget (detta var de första av sju tävlingar). Olle blev 10:a i herrklassen.
Fullständiga resultat

Comments

  1. Vilken insats av Emma. Hon har verkligen lärt sig VM terrängen. Olle tillbaka med en gedigen insats. Styrka att plocka på slutet. Det luktar VM redan i år.