Ett stort TACK!

Stort tack till alla funktionärer på Stockholms Brantaste!

I lördags arrangerade vi för tredje gången Stockholms Brantaste i Järlas regi – en grymt bra insats av alla funktionärer och deltagare!

Totalt fick vi 631 anmälningar till loppet och trots att vädret i maj har varit på den svalare sidan så var det drygt 500 löpare som kom till start. Nytt för i år var att vi hade en lagtävling, där den sammanlagda tiden av de tre bästa löparna räknades ihop. Bland löparna fanns både regerande banrekordhållare, världseliten inom orientering, Järla IF fotbollslag, kollegor, släktingar, vänner och andra som ville bestiga Hammarbybacken.

I damklassen vann regerande rekordhållare Yoie Bohlin som putsade banrekordet med fyra sekunder. I herrklassen vann Filip Dahlgren som precis missade banrekordet med två sekunder. I den könsneutrala klassen (ny för i år) vann Daniel Nissila. Alla resultat kan ni hitta här!

Det mesta gick smidigt under dagen, och vi löste de problem som kom vår väg. När instruktörerna som skulle hålla i uppvärmningen avbokade 30 minuter före start så sprang Mattias Millinger över Hammarbybacken och hämtade den rosa one-piece som Anna Dahlgren-Rosén sedan ledde uppvärmningen i. Vi fick också slut på medaljer, som var spårlöst försvunna! Och vi letade febrilt. Medaljerna har nu hittat sin väg tillbaka och kommer att skickas ut till de deltagare som inte fick en medalj.

Ja, även om vi var färre funktionärer än planerat så upplevde löparna det som ett välbemannat, välskött, och välarrangerat lopp. Ett fantastiskt bevis på vilken kompetens som finns i klubben!

Vi i arrangörsgruppen vill nu rikta ett stort tack till alla funktionärer – ni är fantastiska! Det är ni som gjorde deltagarnas dag till en rolig utmaning! Det finns en stor trygghet i att arrangera evenemang inom klubben och utan er insats hade det inte gått!

Stort tack och hoppas att vi ses nästa år igen!

// Arrangörsgruppen genom tävlingsledare Anna Johansson

Comments

  1. Tranan says

    Bra jobbat med arrangemanget!