Nya medlemmar till Järla välkomnas!


Henning, Kika, Oscar

Inför säsongen 2024 kan vi presentera några nya medlemmar. Det är Henning Hall (33), Oscar Arman (37) och Kika Basaran (23).
Henning och Oscar har båda tidigare tävlat för Nyköpings OK och bor sedan flera år i Björkhagen/Hammarbyhöjden och väljer nu framöver tävla för Järla. 
– Jag bott granne med Nackareservatet några år nu och kände att det var dags att släppa sargen och komma in i matchen på riktigt. Ser fram emot härliga kamper på soliga tävlingar under våren säger Henning.

”Det känns riktigt kul att få bli en del av gemenskapen i Järla på riktigt efter att i år ha bytt från moderklubben Nyköpings OK.
Jag flyttade till Björkhagen 2019 och har sen dess smugit runt lite sporadiskt och hakat på träningar senaste åren.
Nu är jag laddad att börja träna OL på riktigt igen, efter ett par trötta (och sjuka) år som nybliven förälder. Ser fram emot roliga träningar tillsammans och även att få uppleva Tiomila igen som jag inte sprungit på länge säger Oscar

Kika kommer från Spanien och gör ett utbytesår på Karolinska. Hennes pojkvän Isaac Hernandez Pindado springer sedan tidigare för Järla och var med på klubbresan till 10-mila i Skellefteå 2023.

Vi får även se några återkomlingar i Järlatröjan i form av Petter Haraldsson och Emil Lauri 

Vi välkomnar er till Järla och hoppas att se er på träningar och tävlingar framöver!

 

Comments

  1. Wow! Så härliga nyheter inför helgen!