SM-silver till Emma Klingenberg

SM-lång EHS EK
Emma Klingenberg gjorde idag SM-debut med bravur. På den tuffa lång-SM banan i skogarna söder om Norrtälje slog hon till med en silvermedalj i D21, endast slagen av överlägsne Tove Alexandersson, Stora Tuna. Inte nog med det. Hack i hälarna på Emma kom Elin Hemmyr Skantze på femte plats!
”Det var kul att ta en medalj! Jag är nöjd med mitt lopp. Jag har gjort några missar men inga stora saker. I bilen till tävlingen sa jag att målet är att slå Elin, då kommer man bra. Kul att båda dessutom var med och fightades om medalj” sa Emma.
Även Elin var mycket nöjd: ”Jag är väldigt nöjd med genomförandet, tyvärr tröttnade jag lite på sista slingan! Men topp 5 är kul!”.
Övriga Järlalöpare i final var Olle Boström, 16:e i H21 och Anna Dahlgren-Rosen, 15:e i D18.
Fullständiga resultat finns här.
På fredag fortsätter SM-tävlingarna med medeldistanskval innan det blir final på lördag och stafetter på söndag.

Comments

  1. Grattis Emma och Elin till topplopp