Karolin Ohlsson på världscupen i Turkiet

KarroVärldscupen 2014 har i helgen startat i Turkiet. Under fredagens kval på medeldistans visade Karolin Ohlsson fin form och kom sexa, 59 sekunder efter segrande Lena Eliasson. På lördagens final hade hon det tyngre och kom på 29:e plats. Tävlingarna fortsätter i morgon med mixed-sprint-stafett där Karro springer i det svenska andralaget tillsammans med William Lind, Gustav Bergman och Lina Strand.

Stafetten slutade med seger för Sverige 1, andraplats för Danmark 1 och tredjeplats för Sverige 2 där Karolin sprang första sträckan. Hon gjorde ett bra lopp och kom femma 17 sekunder efter Tove Alexandersson i Sverige 1. I Danmark 1 sprang våra nya löpare från halvårsskiftet, Emma Klingenberg och Rasmus Trahne Hansen. Emma var trea på första sträckan, 10 sekunder före Karolin.