Järla anställer ungdomstränare


Järla Orientering har anställt Erica Edman, 22 år som ny ungdomstränare på deltid. 
Erica pluggar för närvarande till tränare på Bosöns folkhögskola och har tidigare bland annat gått orienteringsgymnasiet i Sandviken (tillsammans med Anna Dahlgren-Rosen).

”Vi är mycket glada över att ha kommit överens med Erica i rollen som Järlas ungdomstränare. Hennes erfarenheter som duktig löpare i kombination med tränarutbildning är jag övertygad kommer hjälpa våra ungdomar att ta viktiga steg i sin utveckling säger ordförande Fredrik Brandhorst.

Erica kommer vara ansvarig främst för de äldre ungdomsgrupperna och tillsammans med ungdomsledarna utveckla verksamheten.

”Jag tycker det ska bli otroligt spännande att få börja som tränare i Järla. Jag hoppas jag kan bidra med härlig energi och att vi kan utvecklas tillsammans. Planeringen för våren är i full gång och vi ses tisdag den 5 mars vid Järlagården!”

”Jag tycker att det är roligt att klubben satsar på ungdomsverksamheten på detta sätt. Vi ser fram mot nya idéer i träningsplaneringen med fokus på ungdomarna. Erica kommer att ansvara för träningsupplägget och tillsammans kommer vi att kunna erbjuda ännu bättre utveckling av ungdomarna säger Michael Ahlqvist, sammankallande i Ungdomskommittén, ”

Första gången Erica kommer närvara är tisdagen den 5 mars när teknikträningarna sätter igång igen.