Ny organisation av ungdomskommittén

bildMichael Ahlqvist är ny huvudansvarig i ungdomskommittén. Michael tar över efter Ola Henriksson som varit ungdomskommitténs ordförande de senaste fem åren.

Nytt är också att Johanna Sundström tar över ansvaret som tränare för orange grupp. Ungdomskommittén består av tränare och ledare för barn- och ungdomsgrupperna upp till 16 år. Kommitténs uppgift är att planera, samordna och utveckla ungdomsverksamheten i klubben.

Ola Henriksson har varit en stark och ihärdig kraft inom Järlas ungdomsverksamhet under närmare fem år. Som sammankallande för ungdomskommittén och tränare för orange grupp har det inneburit arrangemang av många orienteringskurser, ungdomsläger och tävlingsresor.

Järla tackar Ola för engagerat ledarskap och stöttning av Järlas ungdomar – stort tack Ola!

Ungdomskommittén 2016 består av: Michael Ahlquist, Johanna Sundström, Erik Nordlund, Jörgen Kard, Per-Anders Östling, Rolf Karlsson, Tomas Björelind och Åsa Börjesson

Om du har synpunkter, idéer eller vill hjälpa till att utveckla ungdomsverksamheten så är du välkommen att bidra. Ta kontakt med någon av oss!

/Michael Ahlqvist och Johanna Sundström

Comments

  1. Håller tummarna att Kerstin o Gunillas förslag till årsmötet går igenom! Järla behöver en huvudtränare som tar ett helhetstänk. Detta för att inte ungdomsledarna ska drunkna in arbete.
    Ert engagemang är beundransvärt!